Om meg

Jeg har drevet klinikken siden august 2015, først deltid og etterhvert på heltid.

Jeg ble uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm i 2003, og fikk prisen for beste norske eksamensarbeid av Norges Naprapatforbund samme år. Jeg har jobbet ved Bærum muskel-og leddklinikk i Sandvika, og Røyken muskel-og leddklinikk i Slemmestad, og har også vært et fast innslag hos en rekke bedrifter i Oslo gjennom en årrekke, blant annet Bearingpoint Norway AS(10 år), og Deltek Norge(8 år), samt Mediateket. Her har jeg jobbet med forebyggende behandling, og ergonomi.

Jeg har hatt en rekke verv innen forskjellige komiteer i Norges Naprapatforbund, blandt annet Birkebeinerrittet og etisk komite.

Jeg har tatt jevnlige videreutdanningskurs, blant annet Smertebehandling med nåler, Bindevevsbehandling, Klinisk ortopedisk medisin, Idrettsmedisin, og en kursserie innen behandling av barn. Jeg er også babymassasjeinstruktør, og kommer til å holde kurs i dette.

Jeg er opptatt av kvinnehelse, og har tatt fordypningkurs innen feltet behandling av gravide, og kvinner med bestående bekkenplager etter graviditet. Stressproblematikk, med alt det innebærer av spenninger og kroppslige plager, er også noe jeg jobber mye med, og har lang erfaring med.